Paardensportvereniging
"De Liemers"


Design by © seahorses.nl
27 en 28 mei 2017 Outoorconcours te Zeddam
WYSIWYG Web Builder
CH Zeddam - selectie Kring Oude IJssel
27 mei 2017 - 28 mei 2017
Paardensportvereniging de Liemers houdt op zaterdag 27 en zondag 28 mei het jaarlijkse outdoorconcours in het Zeddamse bos.

De pony’s gaan zaterdag 27 mei van start. Er zijn dressuur- en springrubrieken in de klasse BB tot en met ZZ / Z2. Op zondag 28 mei staan de rubrieken voor paarden op het programma en wordt er gestart in de klasse BB tot en met Z2 dressuur en BB tot en met ZZ springen.

“Het belooft een spannende strijd te worden. Zowel de pony- als de paardenrubrieken tellen mee als selectiewedstrijd voor Kring de Oude IJssel en bieden ruiters en amazones de gelegenheid om zich te selecteren voor de Gelderse kampioenschappen, die in augustus worden verreden”, vertelt Sandra Kamping-Freriks, voorzitter van Paardensportvereniging de Liemers.

“Nieuw dit jaar is dat ponyruiters zich tijdens ons concours kunnen kwalificeren voor de Outdoor Gelderland Trofee. Die wordt op woensdag 28 juni verreden in Arnhem. Dit is voor de jeugdruiters een unieke kans om op Outdoor Gelderland, in een internationale entourage, te starten.” De kwalificatie voor de Outdoor Gelderland Trofee geldt voor de klasse L tot en met ZZ springen en de klasse M1 tot en met Z2 dressuur.

Het concoursterrein bevindt zich in het Zeddamse bos, op de weg naar Hotel Montferland in Zeddam. De entree v
oor het concours is beide dagen gratis.

Bron: Hippischachterhoek.nl

Wedstrijdscretatriaat:
paarden@pvdeliemers.nl
pony@pvdeliemers.nl
WYSIWYG Web Builder
Fotobijschrift: De Didamse Monique Elfrink in actie tijdens het concours in Zeddam met de merrie Fay of Dalwhinnie. FOTOGRAAF: Robbie Welling.